Ontdek de subsidiemogelijkheden

Subsidie voor een groendak Hellendoorn

In het hart van Overijssel ligt de charmante gemeente Hellendoorn, bekend om haar schilderachtige landschappen en rijke geschiedenis. Nu zet de gemeente een nieuwe stap voorwaarts op het pad naar duurzaamheid. Voor inwoners die overwegen hun daken groener te maken, biedt Hellendoorn een aantrekkelijke financiële stimulans!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Hellendoorn subsidie groendak

Subsidie voor een groendak in Hellendoorn: Een duurzame investering

Hellendoorn sedumdak subsidie

De gemeente Hellendoorn erkent de talloze voordelen van groene daken en stimuleert haar inwoners om deze duurzame keuze te maken. Of u nu een huis bezit, een bedrijfspand beheert, of deel uitmaakt van een groter wooncomplex, de kans is groot dat u in aanmerking komt voor de subsidie groendak Hellendoorn. Hiermee onderstreept de gemeente haar commitment aan een groenere en meer duurzame toekomst.

Groene daken bieden niet alleen esthetische voordelen, maar dragen ook bij aan een beter leefklimaat. Ze zorgen voor verkoeling in de zomer, isolatie in de winter, en bieden een habitat voor verschillende soorten flora en fauna.

Wat u moet weten over de subsidie

  • Subsidiebedrag: €20,00 per m2.
  • Maximum subsidiebedrag: € 2500,00 per aanvraag.
  • Minimale dakoppervlakte: 10 m2.
  • Minimaal wateropname capaciteit: 20 liter/m2.

Het is belangrijk op te merken dat de subsidie bedoeld is voor daken die nog niet groen zijn gemaakt. Met duidelijke voorwaarden en een aantrekkelijk subsidiebedrag maakt de gemeente het voor haar inwoners eenvoudiger en voordeliger om te kiezen voor een groendak.

Groendak subsidie Hellendoorn

Stap vandaag nog over op een groendak

Sedumdak subsidie Hellendoorn

De overstap naar een groendak is een investering in de toekomst. Het draagt niet alleen bij aan de biodiversiteit en het welzijn van onze planeet, maar biedt ook tal van persoonlijke voordelen voor de eigenaar. Denk aan energiebesparing, verhoogde woningwaarde en een aangename leefomgeving.

Bent u geïnspireerd om uw bijdrage te leveren aan een groener Hellendoorn? Wacht dan niet langer en maak gebruik van de subsidie sedumdak Hellendoorn! Samen zorgen we voor een duurzamere, groenere en leefbaardere gemeente.

Voor meer informatie over de subsidie en hoe u deze kunt aanvragen, kunt u contact opnemen met de gemeente. Haal het beste uit uw dak en draag bij aan een groener Hellendoorn!