Verzenden & Retourneren

Bestellen

Het plaatsen van bestellingen bij Groendaktotaal is heel makkelijk! Wanneer de producten in de winkelwagen zijn geplaatst, kunt u deze vervolgens direct afrekenen. Je kiest een betaalmethode en vult het factuur- en afleveradres in. Heeft u van ons een offerte op maat ontvangen? Dan is het voldoende om ons een mail te sturen waarin u vernoemd dat u akkoord bent met de offerte, inclusief vermelding van het offertenummer.

Staat uw gewenste keuze niet op onze website, heeft u grotere aantallen nodig, heeft u een zeer grote bestelling of heeft u een andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen wij aan uw wens voldoen door een offerte op maat.

Retourneren

Alle natuurlijk producten betreffen maatwerk en zijn daardoor niet mogelijk voor retour, omdat zij binnen 48 uur na levering op het dak geplaatst moeten worden.

Het retourneren van andere bijproducten kan binnen 30 dagen na ontvangst. Wanneer u producten wilt retourneren, laat ons dit dan vóór verzending weten via info@groendaktotaal.nl. Verzendkosten voor retours zijn voor rekening van de klant. Retourproducten moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De goederen dienen onbeschadigd, onaangebroken en ongebruikt zijn
  • De goederen dienen compleet te zijn
  • De goederen dienen in de, in goede staat zijnde, originele verpakking geretourneerd te worden
  • Zorg voor een goede transportverpakking, ter voorkoming van schade aan de goederen
  • Voeg uw bestelbevestiging toe aan de zending, zodat wij weten dat deze van u komt

Indien uw retourzending aan deze voorwaarden voldoet, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending terug op de rekening waarmee de bestelling destijds betaald is.