Rond sedumdak

Droomtuin boven uw hoofd

Vrijblijvende offerte aanvragen
sedumdak rond dak

Uw woning of kantoor op een unieke manier opfleuren?

Met een rond sedumdak van Groendaktotaal realiseert u de daktuin van uw dromen. De bijzondere ronde vorm maakt dit sedumdak uniek. Door het ontbreken van rechte lijnen is aanleg van sedum op ronde daken erg specialistisch werk. Schakel dus een vertrouwde expert in.

Ontdek de eindeloze voordelen

01
Unieke uitstraling van uw vastgoed

Unieke uitstraling van uw vastgoed

02
Zeer milieuvriendelijk

Zeer milieuvriendelijk

03
Verlengt levensduur dakbedekking

Verlengt levensduur dakbedekking

04
Geluidswerend

Geluidswerend

05
Isoleert in zomer en winter

Isoleert in zomer en winter

Speciale methode rond sedumdak

Voor ronde daken ontwikkelde Groendaktotaal een geheel eigen aanlegmethode. Hiermee fleuren we uw ronde sedumdak professioneel op. Met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ons systeem voorkomt dat sedumplanten of materialen ‘over elkaar gaan lopen’. Net als bij platte daken en hellende daken kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Al dan niet in volgroeid stadium.

Offerte aanvragen

Rond sedumdak verrast ieder seizoen weer

Met een sedumdak krijgt uw woning een duurzame uitstraling. Sedumplanten zijn bijzonder sterk. Ze krijgen het niet warm of koud van langdurige droogte, vrieskou of extreme hitte. In de zomer brengt de beplantingslaag u verfrissende verkoeling, in de winter beschermt ze u tegen bijtende kou.

Naast milieuvriendelijk is een rond sedumdak bijzonder mooi. Ieder seizoen verrast het u weer. De plantjes tonen elk seizoen een andere kleurtint. Een prachtig, natuurlijk kleurenschouwspel. Gewoon boven uw hoofd!

Sedumdaken van onze eigen kwekerij in Haarle

Door onze eigen sedumdaken te kweken, hebben we volledige controle over de kwaliteit en duurzaamheid van de planten. We kunnen zorgvuldig selecteren welke sedumvariëteiten het meest geschikt zijn voor de lokale klimatologische omstandigheden in Haarle. Dit betekent dat de groendaken die we aanbieden niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook goed bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

Onze benadering benadrukt ons toewijdingsniveau aan milieuvriendelijke oplossingen en duurzaamheid. Door zelf sedumdaken te kweken, verminderen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we voor een lokale en verantwoorde productie.

Meer over onze kwekerij
Sedum kwekerij