• Plat sedumdak

Een prachtig Sedumdak in Olstergaard om de biodiversiteit in de nieuwe wijk te bevorderen

Ontdek dit project
Sedumdak in Olstergaard

Een groen oase bloeit in Olstergaard

In het pittoreske Olstergaard, waar groen en natuur samenkomen, is een opmerkelijk project tot bloei gekomen dankzij Groendaktotaal. Een prachtig Sedumdak, ontworpen om de natuur in de stad te omarmen en de groene revolutie voort te zetten.

Dit Sedumdak, bedekt met een verscheidenheid aan vetplanten en kruiden, biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke aanblik, maar het draagt ook bij aan de luchtkwaliteit en vermindert de stedelijke hitte. Het vertraagt regenwaterafvoer, wat helpt overstromingen te voorkomen. Daarnaast biedt het een habitat voor bijen, vlinders en andere insecten, waardoor de biodiversiteit in de stad wordt vergroot.

Offerte aanvragen

Genieten van de natuur, midden in de stad

Het Groendaktotaal-team werkte nauw samen met de gemeente en de bewoners van Olstergaard om een Sedumdak te creëren dat aan al hun behoeften voldeed. Het resultaat is een groene oase boven op een gebouw, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de natuur, midden in de stad.

Het Olstergaard sedumdak is slechts een voorbeeld van de vele groene projecten die Groendaktotaal heeft gerealiseerd. Het toont aan dat zelfs in stedelijke omgevingen de natuur een plek kan vinden en gedijen. Als u geïnspireerd bent door dit project en de mogelijkheden van groene daken wilt ontdekken, neem dan contact op met Groendaktotaal om te zien hoe zij uw visie kunnen realiseren.

Geef uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling

Met een groendak krijgt uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling. Bij Groendaktotaal kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Alle soorten worden aangeleverd naar wens en gelegd in al dan niet volgroeid stadium. Voor fleurige daken die uw huis en tuin compleet maken.

Ontdek de mogelijkheden