Plat sedumdak

Sedum op uw prachtige platte dak

Vrijblijvende brochure aanvragen
Plat sedumdak

Een natuurlijk ecosysteem op je platte dak

Met een sedumdak krijgt uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling. Bij Groendaktotaal kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Alle soorten worden aangeleverd naar wens en gelegd in al dan niet volgroeid stadium. Voor fleurige daken die uw huis en tuin compleet maken.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontdek de eindeloze voordelen

01
Unieke uitstraling van uw vastgoed

Unieke uitstraling van uw vastgoed

02
Zeer milieuvriendelijk

Zeer milieuvriendelijk

03
Verlengt levensduur dakbedekking

Verlengt levensduur dakbedekking

04
Geluidswerend

Geluidswerend

05
Isoleert in zomer en winter

Isoleert in zomer en winter

Een plat sedumdak

Maar het sedumdak is niet alleen geliefd om zijn bijzondere uiterlijk. U haalt namelijk gelijk een natuurlijk isolatiesysteem in huis! Vooral bij platte daken zonder sedum loopt de temperatuur op een warme zomerdag al snel op tot 60 à 70 °C. Met een groendak blijft de temperatuur stabiel (37 °C) door sedumplanten die de hitte verdampen of eruit ‘zweten’. In de winter beschermt de dikke beplantingslaag van het groendak u tegen de kou.

 

Een groendak sluit niet alleen prima aan op uw woonomgeving, maar verhoogt ook de waarde van uw vastgoed. Of dat nu gaat om een sedumdak op een aanbouw, woning of kantoor. En omdat geen leefruimte of bewoner hetzelfde is, vormt ieder project van Groendaktotaal maatwerk.