Sedumdak op carport

Plaats een sedumdak op je overdekte carport

Vrijblijvende offerte aanvragen
sedumdak op carport met caravan

Vele voordelen met een sedumdak op uw carport

Een sedumdak op uw carport is niet alleen een prachtig aangezicht, maar biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen. Een carport sedumdak zien we tegenwoordig steeds vaker en dat is niet voor niets. Wij vertellen u graag meer over de mogelijke toepassingen en alle voordelen van dit soort groendaken

Vrijblijvende offerte aanvragen
Schuin sedumdak carport

Ontdek de eindeloze voordelen

01
Unieke uitstraling van uw vastgoed

Unieke uitstraling van uw vastgoed

02
Zeer milieuvriendelijk

Zeer milieuvriendelijk

03
Verlengt levensduur dakbedekking

Verlengt levensduur dakbedekking

04
Geluidswerend

Geluidswerend

05
Isoleert in zomer en winter

Isoleert in zomer en winter

Wat is een carport met Sedumdak?

carport groendak

Een carport met sedumdak is een overkapping waaronder een auto geparkeerd kan worden waarvan het dak bedekt is met sedum. Sedum is een soort sterk vetplantje waarmee u het dak van de carport kunt bedekken. Een sedumdak zorgt ervoor dat de dakbedekking niet meer zichtbaar is en dat deze wordt omgetoverd tot een mooie groene omgeving. Met een sedumdak geeft u uw carport een unieke, duurzame en groene uitstraling.

Onderhoud van sedumdak op carport

Het fijne aan sedum is dat deze plantjes erg onderhoudsvriendelijk zijn. Een carport met sedumdak behoeft weinig onderhoud, het is gemakkelijk om het sedumdak zelf te onderhouden. Wij delen graag een aantal tips voor het onderhoud van een sedum dakbedekking op uw carport:

  • Het mooie aan sedum is dat deze plantjes goed zonder water kunnen. Heeft het een tijdje niet geregend? Het carport sedumdak zal prachtig rood kleuren. Wanneer de plantjes vervolgens weer genoeg water krijgen, zal het dak van uw carport weer prachtig groen kleuren.
  • Wij raden aan om gemiddeld één à twee keer per jaar het sedum op uw carport bij te voeden, dit doet u gemakkelijk zelf met een speciale soort mest. Dit zal ervoor zorgen dat de levensduur van de beplanting wordt verlengd.
  • De kans dat er onkruid tussen het sedum van uw carport sedumdak groeit, is erg klein. Mocht er toch onverhoopt onkruid tussen de sedumplantjes groeien, dan raden wij aan om dit tijdig te verwijderen.
Meer over sedumdak onderhoud
Sedumdak

Sedumdak carport aanleggen

Groendaktotaal biedt diverse mogelijkheden voor een sedumdak op een carport. Meestal heeft een carport een plat dak, wij kunnen dit dak op professionele wijze omtoveren tot een prachtig groen dak. Ook voor ronde en hellende daken bieden wij vele mogelijkheden wat betreft sedumdaken en andere groendaken.

Bent u overtuigd van de voordelen van een carport met sedumdak? Ons all-in one concept is betaalbaar en sluit aan bij alle eisen die aan een mooi sedumdak gesteld worden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.