• Plat sedumdak

Onze installatie van sedumdaken in Utrecht helpt de traditie van milieubehoud voort te zetten

Ontdek dit project
Sedumdak in Utrecht

Een prachtig Sedumdak in Utrecht

Een sedumdak is een geweldige manier om te profiteren van de voordelen van groene daken, en Utrecht is de perfecte plaats om er een te installeren. De stad heeft een lange geschiedenis van milieubehoud en een sedumdak helpt die traditie voort te zetten. Er zijn veel voordelen verbonden aan de installatie van een sedumdak, zoals een betere luchtkwaliteit, meer isolatie en minder regenwaterafvoer. Sedumdaken zijn ook aantrekkelijk en kunnen een gebouw mooier maken. Als u overweegt een groendak in Utrecht aan te leggen, is een sedumdak een goede optie.

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om Utrecht duurzamer te maken, hebben we op een van onze gebouwen een sedumdak aangebracht. Dit type dak heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele daken, zoals een betere isolatie en een betere beheersing van het regenwater. Bovendien zijn sedumdaken mooi en dragen ze bij aan een aangenamere stedelijke omgeving. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten van ons sedumdak en moedigen anderen aan deze optie te overwegen voor hun eigen gebouwen.

Sedumdak Utrecht

Geef uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling

Met een groendak krijgt uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling. Bij Groendaktotaal kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Alle soorten worden aangeleverd naar wens en gelegd in al dan niet volgroeid stadium. Voor fleurige daken die uw huis en tuin compleet maken.

Ontdek de mogelijkheden