Ontdek de subsidiemogelijkheden

Subsidie voor je Groendak in Den Bosch

In de historische stad ’s-Hertogenbosch, beter bekend als Den Bosch, zet men sterk in op vergroening. Zo wordt er niet alleen gewerkt aan een stad die bestand is tegen klimaatveranderingen, maar ook aan een plek waar het heerlijk wonen, werken en leven is. Eén van de maatregelen die de stad hiervoor treft, is het stimuleren van de aanleg van groene daken.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Groendak subsidie Den Bosch

Waarom zou je kiezen voor een groen dak?

Sedumdak subsidie Den Bosch

Het aanleggen van een groen dak in Den Bosch biedt tal van voordelen. Niet alleen ziet zo’n dak er aantrekkelijk uit, het heeft ook een concrete impact op jouw directe leefomgeving:

  • Watermanagement: Een groen dak houdt water vast en helpt zo wateroverlast te beperken.
  • Biodiversiteit: Een groen dak draagt bij aan de biodiversiteit door een leefomgeving te bieden voor verschillende insecten.
  • Temperatuurregulatie: Op hete dagen zorgt een groen dak voor verkoeling, en in de winter biedt het juist extra isolatie.
  • Lucht- en waterzuivering: Groene daken dragen bij aan een schonere lucht en zuiveren regenwater.

Profiteer van de subsidie sedumdak in Den Bosch

De gemeente ‘s-Hertogenbosch stimuleert de aanleg van deze daken door het verstrekken van subsidies. Of je nu een particulier bent, onderdeel van een VVE, een bedrijf of een organisatie, er zijn subsidiemogelijkheden voor iedereen. Hierbij een kort overzicht:

  • Maximaal €15,- subsidie per m² groen dak.
  • Minimaal 10 m² groen dak per aanvraag.
  • Particulieren kunnen tot €3.000 subsidie ontvangen.
  • VVE’s, bedrijven en organisaties kunnen tot €15.000 subsidie ontvangen.

Wel is het belangrijk om te weten dat er een subsidieplafond is per jaar. Dus als je overweegt om een groen dak aan te leggen, wacht dan niet te lang met jouw subsidieaanvraag.

Groendak subsidie 's-Hertogenbosch

Doe mee en draag bij aan een groener ‘s-Hertogenbosch

Sedumdak subsidie Capelle aan den IJssel

Zet nu de stap en draag bij aan een groener, gezonder en klimaatbestendiger Den Bosch. Maak gebruik van de sedumdak Den Bosch subsidie en geniet van alle voordelen die een groen dak te bieden heeft. Samen maken we van Den Bosch een nog mooiere en duurzamere stad! Neem contact op met één van onze specialisten indien je vragen hebt over de subsidieregeling of sedumdaken in het algemeen.