• Plat sedumdak

Sedumdak in Den Haag

Ontdek dit project
Sedumdak Den Haag

Prachtige Sedumveranda in Den Haag

Het Veranda in Den Haag hebben we voorzien van Volgroeide Sedummatten met 12-14 soorten kleuren. In totaal hebben we 20m2 aan sedum gelegd. Tijdens het aanleggen moesten we door het huis met de sedummatten zodat het veranda voorzien werd van een sedumdak. Het prachtige Sedumdak in Den Haag,

Ook onderstaand balkon is voorzien van een prachtige sedumlaag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Sedumdak in Den Haag

Een sedumdak in Den Haag is een geweldige manier om wat extra groen toe te voegen aan uw woning. Het leggen van een sedumdak is niet zo moeilijk als het lijkt, en er zijn veel voordelen aan verbonden.

Sedumdak in Den Haag

Enkele Tips

Hier volgen enkele tips voor het leggen van een sedumdak in Den Haag.

1. Kies de juiste locatie. Een Sedumdak moet worden gelegd op een vlakke ondergrond die minstens zes uur direct zonlicht per dag ontvangt. Als u geen vlakke ondergrond hebt, kunt u die creëren door multiplex- of OSB-platen aan de onderkant van uw dakbeschot te bevestigen.

2. Bereid het oppervlak voor. Voordat u begint, is het belangrijk ervoor te zorgen dat het oppervlak waarop u werkt schoon is en vrij van vuil. U kunt dit doen door het gebied te vegen met een bezem of door een hogedrukreiniger te gebruiken.

3. Installeer de drainagemat. De volgende stap is het leggen van een drainagemat op het voorbereide oppervlak. Zo wordt het water goed afgevoerd en wordt voorkomen dat de wortels van de Sedum water vasthouden.

4. Leg de Sedummatten. Zodra de drainagemat is geplaatst, kunt u beginnen met het leggen van de Sedummatten. Het is belangrijk dat de randen van de matten elkaar overlappen, zodat het water goed kan weglopen en er geen gaten ontstaan waar onkruid doorheen kan groeien.

5. Bedek de Sedummatten met aarde. De laatste stap is het bedekken van de Sedummatten met een laag aarde. Dit houdt de matten op hun plaats en voorkomt dat ze bij harde wind wegwaaien.

Als u deze stappen heeft doorlopen, is uw Sedumdak in Den Haag klaar om van te genieten. U kunt ontspannen achterover leunen in de wetenschap dat u wat extra groen aan uw woning heeft toegevoegd zonder dat u zwaar werk hoeft te verrichten.

Geef uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling

Met een groendak krijgt uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling. Bij Groendaktotaal kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Alle soorten worden aangeleverd naar wens en gelegd in al dan niet volgroeid stadium. Voor fleurige daken die uw huis en tuin compleet maken.

Ontdek de mogelijkheden