Alles onder 1 dak

Een groendak, ook wel sedumdak genoemd, is een prachtige manier om meer groen in uw omgeving toe te passen. Daarnaast verhoogt het de waarde van uw vastgoed, zorgt het voor extra isolatie van uw woning en reduceert het geluiden van buitenaf. Zomaar wat voordelen op een rijtje, maar wat is er allemaal nodig voor het groendak er ligt? En hoeveel partijen zijn hier wel niet bij betrokken? Slechts één: Groendaktotaal.

Groendaktotaal biedt u een totaalconcept en neemt u hierdoor alle zorg uit handen. Of dat nu gaat om een woning of een bedrijfspand. Door nauwe samenwerking met een aantal professionele partners zijn wij van a tot z betrokken bij het hele traject. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwerp, bestrating, drainage, beplanting of het onderhoud. Maar ook voor het plaatsen van bloembakken, vlaggenmasten, vlonders etc. kunt u bij Groendaktotaal terecht. Zo bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat (zie ook ons project Volker Wessels huis Amersfoort). Met een goed doordacht ontwerp en een natuurlijke uitstraling. Dat werkt effectief en efficiënt. Altijd een groen dak, zonder torenhoge onvoorziene uitgaven.

Slechts één professioneel aanspreekpunt

Groendaktotaal heeft bovendien een aantal unieke methodes ontwikkeld, waardoor diverse elementen in één product zijn samengevoegd. Hierdoor worden de handelingen op het dak aanzienlijk beperkt, waardoor ook de kosten lager zijn.

De specialisten van Groendaktotaal helpen uw droom te verwezenlijken. Of het nu gaat om een afdak van 10 m2 of een renovatieproject van 1000 m2. Samen met u zoeken we steeds de beste en meest passende oplossing. Heeft u bijvoorbeeld een plat dak, dan kan hier een prachtige daktuin gerealiseerd worden. Inclusief bestrating en bloembakken. Zelfs bomen zijn mogelijk! Ook voor bedrijven biedt Groendaktotaal dit totaalconcept: ontwerp, tekening, aanleg en onderhoud… alles via onze vakmensen. Wel zo makkelijk!

Zekerheid en gemak tegen de laagste prijs

Ieder project is maatwerk. Zo bent u verzekerd van uw eigen, unieke sedumdak, zo compleet als u wilt. Wilt u weten hoe u ook kunt besparen met ons totaalconcept? Neem dan vrijblijvend contact op met Groendaktotaal.