• Plat sedumdak

Een prachtig Sedumdak aangelegd bij Volkers Wessels

Ontdek dit project
Sedumdak Amersfoort

‘Het Volkers Wessels Huis’

Het ‘Volker Wessels Huis’ – het nieuwe hoofdkantoor van Volker Wessels – in Amersfoort werd ontworpen door architect De Zwarte Hond. Dit nieuwe, centraal gelegen, volledig duurzame kantoor werd gerealiseerd door diverse VolkerWessels werkmaatschappijen op locatie Podium in Amersfoort. Op 9 januari 2012 namen de Raad van Bestuur, medewerkers en werkmaatschappij VolkerWessels Vastgoed hun intrek in het prachtige nieuwe hoofdkantoor. Sedumdak Amersfoort.

 

Subsidie voor groendak Tilburg

Ruim 1600m2 Sedumak aanleggen

Sedummatten kwekerij

Dit project – van ruim 1600 m2 – mocht Groendaktotaal in opdracht van en in samenwerking met hoveniersbedrijf de Brekeld Rijssen uitgevoeren. De Brekeld en Groendaktotaal realiseerden een fraaie daktuin (sedumdak) en zorgden o.a. voor de invulling van de vakken met siergras. Naast de bestrating werd ook de drainage daaronder en het grind aangelegd. Daarnaast werden er vlaggenmasten en bloembakken geplaatst en bomen geplant. De ideeën van de architect (Richard de Jong) werden in gezamenlijk overleg uitgevoerd, zowel voor wat betreft het lijnenspel als de plantkeuze . Zo ontstond een perfecte aansluiting van het gebouw met de omgeving.

Het Volker Wessels Huis is een goed voorbeeld van het ‘totaalconcept’ dat Groendaktotaal – al dan niet in opdracht van en in samenwerking met andere bedrijven – kan realiseren.

Geef uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling

Met een groendak krijgt uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling. Bij Groendaktotaal kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Alle soorten worden aangeleverd naar wens en gelegd in al dan niet volgroeid stadium. Voor fleurige daken die uw huis en tuin compleet maken.

Ontdek de mogelijkheden