• Plat sedumdak

Een prachtig sedumdak in het weidse landschap van Friesland

Ontdek dit project
Sedumdak Friesland

Sedumdaken van Groendaktotaal

Een Sedumdak past perfect in het weidse landschap van Friesland! Ontdek het prachtige sedumdak wat in Friesland is aangelegd door Groendaktotaal. Draag ook bij aan de duurzaamheid van de Friese gemeenschap, en laat ons snel en betaalbaar een groendak bij uw dak aanleggen. Bij Groendak kunt u kiezen voor sedummatten, wilde bloemenmatten of sedumkruiden.

Groendak op schuur in Friesland

Fleurige Sedumdaken in Friesland

sedumdak friesland

In het Friese wisselvallige weer, werkt een sedumdak als een buffer tegen de plotse regenbuien en windstoten. De vetplanten absorberen het regenwater als een spons! Daarnaast biedt het dak bescherming tegen harde wind door de dichte begroeiing van het sedum. Naast de functionele eigenschappen geeft een sedumdak ook een prachtige uitstraling aan uw wijk! De fleurige daken hebben een unieke uitstraling die uw Friese wijk helemaal opfleuren!

Geef uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling

Met een groendak krijgt uw platte dak een unieke, duurzame uitstraling. Bij Groendaktotaal kunt u kiezen voor sedummatten op een grasdak, wilde bloemenmat of sedumkruiden varianten. Alle soorten worden aangeleverd naar wens en gelegd in al dan niet volgroeid stadium. Voor fleurige daken die uw huis en tuin compleet maken.

Ontdek de mogelijkheden