Ontdek ons totaalconcept

De voordelen van een sedumdak

Een sedumdak biedt talrijke voordelen: het verbetert de isolatie, vermindert waterafvoer en verhoogt biodiversiteit. Door zijn lage onderhoud en duurzaamheid is het een eco-vriendelijke keuze. Sedumdaken dragen bij aan luchtzuivering en kunnen de levensduur van het dak verlengen, terwijl ze esthetisch aantrekkelijk zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig op maat voor u gemaakt

Meer groen in uw leefomgeving? Een tuin die het hele jaar bloeit? Klein behuisd maar toch meer groen? Is uw dak toe aan renovatie?

Kies dan voor een groendak, ook wel een sedumdak genoemd. Een groendak kan in elke gewenste grootte en vorm voor u gemaakt worden. Zo kunt u een tuin creëren op een plek waar geen tuin is. Of dat nu gaat om een tuinhuis, aanbouw, kantoor of woning. Onafhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden altijd een fleurige deken op uw dak. In alle mogelijke kleuren.

Voordelen van een sedumdak

Ontdek de eindeloze voordelen

01
Unieke uitstraling van uw vastgoed

Unieke uitstraling van uw vastgoed

02
Zeer milieuvriendelijk

Zeer milieuvriendelijk

03
Verlengt levensduur dakbedekking

Verlengt levensduur dakbedekking

04
Geluidswerend

Geluidswerend

05
Isoleert in zomer en winter

Isoleert in zomer en winter

Waardevermeerdering van uw woning

Sedumdak voordelen toegelicht

Draagt u het milieu een warm hart toe? Wilt u de waarde van uw woning verhogen? Energie besparen door extra isolatie? De levensduur van uw dak verlengen? Meer rust in uw aanbouw door geluidsisolatie?

Een sedumdak sluit niet alleen prima aan op uw woonaangeving, maar verhoogt de waarde van uw vastgoed. Of dat nu gaat om een sedumdak op een aanbouw, woning of kantoor. Het sedumdak zorgt voor extra isolatie en reduceert geluiden van buitenaf. Bovendien zorgt een sedumdak voor extra opname van CO2 en regenwaterretentie, een milieuvriendelijke oplossing dus! Een sedumdak kan zowel op een plat dak als op een hellend dak gelegd worden. Weinig ruimte binnen? Kies dan voor een complete daktuin!

Een sedumdak, dat zal wel duur zijn

Niet met het totaalconcept van Groendaktotaal. Een sedumdak is niet duurder dan een gemiddeld pannendak. Er zijn bovendien voor zowel bedrijven als particulieren – afhankelijk van de regels van uw gemeente – in sommige gevallen subsidies verkrijgbaar. Groendaktotaal begeleidt u graag bij de aanvraag van deze subsidie bij uw gemeente.

Totaaloplossing voor uw sedumdak

Kies voor de specialist, kies Groendaktotaal

Groendaktotaal de sedumdakspecialist

Groendaktotaal adviseert u graag over de meest optimale toepassing voor een groendak bij uw woning of kantoor. Als uw dak aan renovatie toe is, is dat het ideale moment om te kiezen voor een groene oplossing. Uw sedumdak is altijd maatwerk en dus volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Groendaktotaal is voortdurend bezig met innovatie en vernieuwing. Zoekt steeds naar de meest milieuvriendelijke én betaalbare oplossing. De specialisten van Groendaktotaal werken zowel voor bedrijven, particulieren als woningbouwbedrijven in Nederland en België. Meer informatie of voorbeelden? Neem gerust contact op met Groendaktotaal.