• groendak-totaal-005
 • groendak-totaal-007
 • groendak-totaal-008
 • groendak-totaal-006
 • Home
 • Groendak Offerte

Groendak Offerte

Heeft u een plat dak of een schuin dak? En hoe groot is uw dak eigenlijk? De antwoorden op deze en andere vragen bepalen wat er nodig is om een groendak op uw huis te realiseren, die aan uw eisen en wensen voldoet. Een groendak aanleggen is daarom per definitie maatwerk. Voor dit maatwerk draaien wij van Groendaktotaal onze hand niet om. Sterker nog, wij doen niets liever dan een groendak op uw huis maken waar u blij van wordt èn die nog tientallen jaren meegaat. Neem daarom contact met ons op om uw wensen met ons door te nemen. Zodat wij u een passende offerte kunnen sturen.

Groendak Offerte

Wat is er nodig voor een offerte voor een groendak?

Om u een offerte op maat te kunnen sturen, hoeven we u gelukkig geen kruisverhoor af te nemen. Vindt u het lastig om de kenmerken van uw dak en de begroeiing die u wilt telefonisch of per e-mail aan ons door te geven? Geen probleem, dan komen we gewoon bij u langs om met eigen ogen vast te stellen hoe uw dak eruit ziet en hoe we daar een groendak van kunnen maken. We laten u dan ook voorbeelden van de mogelijke begroeiing zien. U kiest de begroeiing en geeft het dakkoppervlak op, daarmee weten wij al genoeg om een passende offerte te kunnen maken.

Offerte aanvragen

Wanneer is een offerte voor een groendak definitief?

Een offerte wordt pas een opdracht, wanneer u hiervoor tekent. Stel dat wij op uw verzoek meer mogelijke begroeiingen in onze offerte opnemen. U ziet de verschillende opties dan inclusief de bijbehorende kosten in de offerte staan. Geef aan ons door welke optie u kiest, zodat wij een definitieve offerte kunnen maken. Ook die offerte is nog steeds vrijblijvend. Pas wanneer u de offerte tekent en terugstuurt, is er sprake van een opdracht. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de planning van de werkzaamheden met u door te nemen.

Groendak Offerte

Wat zijn mogelijke opties in een offerte voor een groendak?

De verschillende mogelijke begroeiingen zijn al als voorbeeld van een optie in een offerte van Groendak totaal genoemd. We hebben het hier over de zogenoemde vegetatielaag; de laag met plantjes, kruiden, mossen en/of sedum. Dit is de bovenste laag van uw groendak. Kiest u alleen voor vetplantjes (sedum), dan bent u goedkoper uit dan wanneer u de vegetatielaag afwisselt met andere vormen van beplanting. Groendaktotaal levert sedumcassettes en sedummatten. Een sedummat bestaat uit een mix van 6 tot 8 soorten sedum. Op het moment dat wij de sedummatten op uw dak plaatsen, zijn ze voor minimaal 90% dichtgegroeid. Ook in het materiaal dat u kiest voor de drainagelaag (de waterafvoer) en het substraat (de voedingsbodem) heeft u de keus uit verschillende mogelijkheden. We laten u in onze offerte niet alleen de bijbehorende verschillen in kosten zien, maar ook die in kwaliteit. Een kwalitatief hoogwaardige onderbouw beïnvloedt de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van uw groendak positief. Goedkoop is vaak duurkoop. Hoe beter de waterafvoer en voedingsbodem, hoe beter de begroeiing het gaat doen en hoe langer uw groendak meegaat. Een investering in de onderbouw van uw groendak verdient u op die manier vroeger of later altijd terug.

Groendak Offerte

Wel of niet de aanleg van een groendak in de offerte meenemen?

Heeft u twee rechterhanden en groene vingers? Dan kunt u in principe uw groendak zelf aanleggen. U kunt bij Groendaktotaal een offerte opvragen voor een doe-het-zelf pakket, met daarin de sedummatten of sedumcassettes met alle bijbehorende materialen die u voor uw groendak nodig heeft. Hiermee kunt u van een ‘eenvoudig’ plat dak uw eigen groendak maken. Wij leveren voor hellende daken en ronde daken speciale pakketten. Om op dergelijke daken met succes een groendak aan te leggen, hebben wij een speciale methode ontwikkeld. Onze medewerkers hebben de deskundigheid om die methode ook op uw hellende of ronde dak toe te passen. Een offerte van Groendaktotaal verplicht u dus niet om uw groendak of sedumdak door ons aan te laten leggen. Wij nemen de extra kosten van de aanleg in de offerte mee, zodat u later altijd nog kunt beslissen om uw groendak toch door ons aan te laten leggen. Bijvoorbeeld omdat u er zelf geen tijd meer voor heeft of u het karwei bij nader inzien toch niet goed kunt overzien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een groendak op uw huis? Neem contact op met Groendaktotaal en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij maken graag kennis met u!

Meer weten?

Wij leveren degelijke, veilige en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij geven in onze offertes altijd vaste prijzen af zonder stelposten. Hierdoor geen verrassingen achteraf of tussentijds.

Waarom Groendaktotaal?

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Vakbekwaam dak- en gevelbegroeiing
 • Voor alle soorten daken een goede oplossing
 • Een goede partner voor totale dakrenovatie
 • De klant staat centraal
 • Groendaktotaal, het adres voor een groendak, sedumdak, sedum dakbedekking of sedummatten

Contactgegevens

Groendaktotaal
Schippersweg 2
7448 RT Haarle
info@groendaktotaal.nl