• groendak-totaal-005
  • groendak-totaal-006
  • groendak-totaal-008
  • groendak-totaal-007

Sedumdak in Den Haag

Sedumdak Den haag

3

Het Veranda in Den Haag hebben we voorzien van Volgroeide Sedummatten met 12-14 soorten kleuren. In totaal hebben we 20m2 aan sedum gelegd. Tijdens het aanleggen moesten we door het huis met de sedummatten zodat het veranda voorzien werd van een sedumdak. Het prachtige Sedumdak in Den Haag,

Ook onderstaand balkon is voorzien van een prachtige sedumlaag.

Den_Haag_19-09-2022.jpg

Sedumdak in Den Haag

Een sedumdak in Den Haag is een geweldige manier om wat extra groen toe te voegen aan uw woning. Het leggen van een sedumdak is niet zo moeilijk als het lijkt, en er zijn veel voordelen aan verbonden. Hier volgen enkele tips voor het leggen van een sedumdak in Den Haag.

1. Kies de juiste locatie. Een Sedumdak moet worden gelegd op een vlakke ondergrond die minstens zes uur direct zonlicht per dag ontvangt. Als u geen vlakke ondergrond hebt, kunt u die creëren door multiplex- of OSB-platen aan de onderkant van uw dakbeschot te bevestigen.

2. Bereid het oppervlak voor. Voordat u begint, is het belangrijk ervoor te zorgen dat het oppervlak waarop u werkt schoon is en vrij van vuil. U kunt dit doen door het gebied te vegen met een bezem of door een hogedrukreiniger te gebruiken.

3. Installeer de drainagemat. De volgende stap is het leggen van een drainagemat op het voorbereide oppervlak. Zo wordt het water goed afgevoerd en wordt voorkomen dat de wortels van de Sedum water vasthouden.

4. Leg de Sedummatten. Zodra de drainagemat is geplaatst, kunt u beginnen met het leggen van de Sedummatten. Het is belangrijk dat de randen van de matten elkaar overlappen, zodat het water goed kan weglopen en er geen gaten ontstaan waar onkruid doorheen kan groeien.

5. Bedek de Sedummatten met aarde. De laatste stap is het bedekken van de Sedummatten met een laag aarde. Dit houdt de matten op hun plaats en voorkomt dat ze bij harde wind wegwaaien.

Als u deze stappen heeft doorlopen, is uw Sedumdak in Den Haag klaar om van te genieten. U kunt ontspannen achterover leunen in de wetenschap dat u wat extra groen aan uw woning heeft toegevoegd zonder dat u zwaar werk hoeft te verrichten.

 

Meer weten?

Wij leveren degelijke, veilige en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij geven in onze offertes altijd vaste prijzen af zonder stelposten. Hierdoor geen verrassingen achteraf of tussentijds.

Waarom Groendaktotaal?

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Vakbekwaam dak- en gevelbegroeiing
  • Voor alle soorten daken een goede oplossing
  • Een goede partner voor totale dakrenovatie
  • De klant staat centraal
  • Groendaktotaal, het adres voor een groendak, sedumdak, sedum dakbedekking of sedummatten

Contactgegevens

Groendaktotaal
Schippersweg 2
7448 RT Haarle
info@groendaktotaal.nl