• groendak-totaal-005
  • groendak-totaal-006
  • groendak-totaal-007
  • groendak-totaal-008

De voordelen van een groendak / sedumdak

De voordelen van een groendak / sedumdak

Meer groen in uw leefomgeving? Een tuin die het hele jaar bloeit? Klein behuisd maar toch meer groen? Is uw dak toe aan renovatie?

Kies dan voor een groendak, ook wel een sedumdak genoemd. Een groendak kan in elke gewenste grootte en vorm voor u gemaakt worden. Zo kunt u een tuin creëren op een plek waar geen tuin is. Of dat nu gaat om een tuinhuis, aanbouw, kantoor of woning. Onafhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden altijd een fleurige deken op uw dak. In alle mogelijke kleuren.

Draagt u het milieu een warm hart toe? Wilt u de waarde van uw woning verhogen? Energie besparen door extra isolatie? De levensduur van uw dak verlengen? Meer rust in uw aanbouw door geluidsisolatie?

Een groendak sluit niet alleen prima aan op uw woonaangeving, maar verhoogt de waarde van uw vastgoed. Of dat nu gaat om een sedumdak op een aanbouw, woning of kantoor. Het groendak zorgt voor extra isolatie en reduceert geluiden van buitenaf. Bovendien zorgt een sedumdak voor extra opname van CO2 en regenwaterretentie, een milieuvriendelijke oplossing dus! Een sedumdak kan zowel op een plat dak als op een hellend dak gelegd worden. Weinig ruimte binnen? Kies dan voor een complete daktuin!

Sedumdak? Zeker duur?

Niet met het totaalconcept van Groendaktotaal. Een sedumdak is niet duurder dan een gemiddeld pannendak. Er zijn bovendien voor zowel bedrijven als particulieren – afhankelijk van de regels van uw gemeente - in sommige gevallen subsidies verkrijgbaar. Groendaktotaal begeleidt u graag bij de aanvraag van deze subsidie bij uw gemeente.

Offerte aanvragen

Kies voor de specialist: Groendaktotaal.

Groendaktotaal adviseert u graag over de meest optimale toepassing voor een groendak bij uw woning of kantoor. Als uw dak aan renovatie toe is, is dat het ideale moment om te kiezen voor een groene oplossing. Uw sedumdak is altijd maatwerk en dus volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Groendaktotaal is voortdurend bezig met innovatie en vernieuwing. Zoekt steeds naar de meest milieuvriendelijke én betaalbare oplossing. De specialisten van Groendaktotaal werken zowel voor bedrijven, particulieren als woningbouwbedrijven in Nederland en België. Meer informatie of voorbeelden? Neem gerust contact op met Groendaktotaal.

Meer weten?

Wij leveren degelijke, veilige en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij geven in onze offertes altijd vaste prijzen af zonder stelposten. Hierdoor geen verrassingen achteraf of tussentijds.

Waarom Groendaktotaal?

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Vakbekwaam dak- en gevelbegroeiing
  • Voor alle soorten daken een goede oplossing
  • Een goede partner voor totale dakrenovatie
  • De klant staat centraal
  • Groendaktotaal, het adres voor een groendak, sedumdak, sedum dakbedekking of sedummatten

Contactgegevens

Groendaktotaal
Schippersweg 2
7448 RT Haarle
info@groendaktotaal.nl